No more "Koos Werkloos" - Reisverslag uit Ko Lanta, Thailand van Ronald Pijkeren - WaarBenJij.nu No more "Koos Werkloos" - Reisverslag uit Ko Lanta, Thailand van Ronald Pijkeren - WaarBenJij.nu

No more "Koos Werkloos"

Door: Ronald

Blijf op de hoogte en volg Ronald

09 November 2004 | Thailand, Ko Lanta

Even kort (om te laten weten dat ik nog leef). Ben dus vanaf 1 november als Divemaster (onderwater/duikgids) begonnen. Het is onwijs leuk om te doen maar ik moet zeggen dat het behoorlijk zwaar is. Ben nu ongeveer een week bezig maar ik ben elke avond dood. Ik lig bijna elke avond om 22.00 uur in mijn mandje om vervolgens om 5.15 uur of om 6.15 uur op te staan. Je bent de hele dag aan het slepen met duiktanks, duikuitrusting ed. Daarnaast zit je hele lichaam vol met nitrogen wat er nog eens voor zorgt dat je je extra moe gaat voelen. Daar komt ook nog eens bij dat er gedoken moet worden, je mensen mooie verhalen over vissen en andere stoere duikverhalen moet vertellen, beetje zonnen, hangmatje, strandje, maar ach iemand moet dit "vervelende" werk doen!!!!!!!!!!!!
Later meer!!!!! Groeten

• 09 November 2004 - 19:02

Broens:

Haha Pik, was je nu alweer vergeten hoe het is om te werken! Zou bijna medelijden met je krijgen.....NOT. Veel (werk)plezier he.

• 10 November 2004 - 16:33

Esther:

Hey Ronald, alles goed in Almere hoor! Michiel en ik hebben alletwee een eigen huis, we wonen vlak bij elkaar en zien elkaar veel!Nog steeds gezamenlijke vrienden enzo. Ook met paps en mams is alles goed. Ik vind het heel gaaf dat je je droom naleeft! Heel veel succes daar! Liefs!

• 12 November 2004 - 16:59

Kevin:

He Ronald,
    Al weer gewend aan de vier duiken per dag? Je kunt nu ook in Nederland ijsduiken, zo koud hier! Groeten en veel plezier nog!