Begin
Door: Ronald
Blijf op de hoogte en volg Ronald
29 Februari 2004 | Thailand, Bangkok
29 Februari 2004 - 09:21
Madelon:
No thx! Hoop dat je r blij mee bent! Living a dream dus...wat wil je nog meer! Hoe het hier is strax? Waarschijnlijk nog hetzelfde, maar misschien zie jij alles dan wel anders. Effect van budha?Veel plezier! -
01 Maart 2004 - 08:05
Trekkie:
Mmmmjaaaaah... -
01 Maart 2004 - 11:21
Boa:
Doeh die fen, hij pertrek bijna dees.
Richting son en saligheid, hij gaat.
Laat hij niet pergeet dees site te updeet.
cya -
01 Maart 2004 - 14:11
Evert:
Ik wens je heel veel sterkte toe ,en maak er iets moois van .
Ik zie de foto's wel.
Kom in goede gezondheid terug en met veel ervaring. -
01 Maart 2004 - 16:58
Bro:
Mooi zoo Bro,
Da's nou geen "prietpraat", geen "prietpraat"...ha ha.
Heel veel suc6 en plezier daaro. Enne je komt vast wel als jezelf terug. Hoogstens met een xtra toegevoegde waarde.
May the force B with you!
Groetjes van je Bro. -
02 Maart 2004 - 17:08
Tiny En Wim:
Je staat in ieder geval al in mijn favorieten, dus missen kan al niet meer.
Bon voyage(goede reis) -
03 Maart 2004 - 18:58
Broens:
He Sjaak, die laatste uitspraak ken ik ergens van!!! haha Je bent inmiddels al weg, maar bij deze nogmaals heel veel plezier, succes enz. enz. -
04 Maart 2004 - 14:56
Mapa:
Veel meer dan 'a wet dream'.Maak deze droom waar en verrijk je geest. Het leven is veel te kort om er geen gebruik van te maken. Kom gezond terug. -
04 Maart 2004 - 17:08
Lenneke:
hey wownouwd,nogmaals heel veel plezier daar,en wie weet komen we je nog eens opzoeken.mooie site trouwens!!!!!! -
11 Maart 2004 - 18:29
Rianne:
he ronald nou eindelijk dan he die wuivende palmen witte stranden cocktailtjes en een lekkere zee binnen hand bereik. Jij hebt het toch wel even doorgezet he echt super man weet je nog hoe we naar dat overvliegende vliegtuig zaten te kijken? nou misschien stopt er binnenkort ook wel weer een in nijkerk of utrecht dan kom ik wel even langs goed ?.. he ik spreek je later wel weer heel veel plezier geniet relax maak veel mee doe veel leuke dingen ontmoet veel gekke vreemde maffe interesante en leuke mensen nou ja dat was het have fun groetjes je nichtje (v_rianne@hotmail.com) -
28 Maart 2004 - 21:01
Toelis:
HadieRon,
Vermaak je je een beetje daar?? Ik hoor helemaal niets meer over grote vissen e.d.?!?!?! -
04 Mei 2004 - 05:23
Fam Karvan Cevitam:
Van harte gef. met deze dag wij hopen dat je hem in goede gezondheid doorbrengt zo ver van huis .Ik lees dat je het nog steeds goed naar de zin hebt,en je hebt zeker ook geen heimwee. Groeten van ons allen.