Vrouwtje kopen?
Door: Ronald
Blijf op de hoogte en volg Ronald
07 Maart 2004 | Thailand, Bangkok
07 Maart 2004 - 15:08
Mapa:
Schitterend, leven als God in Frankrijk. Blijf een beetje jaloers. -
07 Maart 2004 - 15:46
Trekkie:
Heb je nog samen met haar een beschuitje gegeten of knapte je af op het kunstgebit? -
07 Maart 2004 - 21:11
Mick:
Gaaf man om je eerste foto's te zien. Deed me ineens beseffen dat je inderdaad weg bent!
Mooie foto's, zoals gewoonlijk!
Groetjes.. -
09 Maart 2004 - 06:42
Karvan Cevitam:
Heel leuke foto,s.
Hoe gaat het verder met je kun je al een beetje wennen
om aan het reizen te zijn,en om de rust om je heen.
Ik zie je ook nog wel als een kapitein op zo,n mooie boot.
wij zijn hier druk aan het werk we hoeven nog net niet te zweten ,want het vriest hier en ook nog wat sneeuw.
de groetjes maar weer,ik (wij) blijven je volgen. -
10 Maart 2004 - 20:50
Diedllll:
hi ronnieponnie....
zie je site nu pas voor t eerst.kickuh man!woerrreeeed!!zie dat je daar al weer gelijk a/h pimpen geslagen bent...;-)ach ja, leeftijd maakt niet uit, toch? kusss dee -
15 Maart 2004 - 07:58
Yvette:
Heb eindelijk je site bezocht. Ziet er goed uit. Op dit moment (15 maart) zit jij nog op de boot. Hoop dat je niet zeeziek bent want je bent nog maar op de helft.........Good luck -
15 Maart 2004 - 20:03
Din/marielle:
Lekker hoooor,in hat kata leuke naam!
He wij gaan je zeker volgen!
Keep in touch.
Dinto en Marielle. -
25 Maart 2004 - 12:45
Minime:
Wazzzzzzuuuuup! He Ronald het ziet er goed uit!! He veel plezier en ik blijf je site bekijken! Tot poesssssssnat!!! kus Marlies -
03 April 2004 - 12:17
Ferdinand:
Hee man kunnen we niet ruillen ? hahah te gek zeg daar je site ziet er ook goed uit ga zeker vaker kijken pas goed op je zelf en je weet party up geniet er van gr fer