DIVEMASTER - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ronald Pijkeren - WaarBenJij.nu DIVEMASTER - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ronald Pijkeren - WaarBenJij.nu

DIVEMASTER

Door: Ronald

Blijf op de hoogte en volg Ronald

29 Juni 2004 | Maleisië, Kuala Lumpur

Ja ja ik ben erdoor: ik ben nu officieel divemaster!!!!! Alle theorie, alle praktijk, het zit er allemaal op. Ben best een beetje erg trots, veel lovende woorden van mijn instucteur! De laatste test was de beruchte snorkeltest. Voor de niet duikers: je krijgt een geblindeerde duikbril met een snorkel op, op deze snorkel is een soort trechter gemonteerd waar een liter drank ingegoten wordt. Niet zomaar drank maar alles wat er te vinden was (en dat was een hoop) is gemixed. Op zich ging dat allemaal okay totdat iemand het idee had om er ook nog een rauw ei in te gooien. Dat was even teveel voor Ronnie (kijk maar naar de fotoos). Heb nu ook al twee banen aangeboden gekregen: per 1 november kan ik zo goed als zeker als divemaster op Ko Lanta aan de slag en als ik wil kan ik volgend jaar per 1 april ook op Perhenthian aan de slag. Ik heb nu ook al een paar keer als gids gewerkt op Perhenthian en dat is erg goed bevallen. Heb al wel een keer een of andere malloot gehad die zonder lucht kwam te zitten en die ik aan mijn octopus (ademautomaat voor nood) naar boven moest brengen. Is wel goed voor de ervaring zullen we maar zeggen.

• 29 Juni 2004 - 06:55

Hikkop:

jij poepkop!!!

• 29 Juni 2004 - 06:57

LLLLLonnie!:

Hey...nou gaat lekker daar he!! Goed man, gefeliciteerd! Ik heb geen belangrijk certificaat behaald de laatste week, maar heb t wel onwijs naar mn zin! Moet wel een x aan werken gaan denken zo langzamerhand...ga morgen verhuizen van Darwin naar cairns, hoop op tof baantje in Port Douglas! Maar nog ff een weekkie nie;) Misschien kom ik mn laatste geld wel op Ko Lanta of Phupelderpup opmaken; krijg wel korting op mn cursus dan he!? Veel plezier nog enne...krijg je nog iets van t EK mee of hoe zit dat!!! groetjes Madelon

• 29 Juni 2004 - 07:41

Lein:

He top(!) man! Van Harte Gefeliciteerd, en waar je ook gaat werken, t zal overal wel gaaf zijn!

Groetjes!!!

• 29 Juni 2004 - 08:29

Trekkie:

Mooie foto's! Zie weer eens een kotsende Ronnie. dat is lang geleden. Hoop je snel weer eens in levende lijve te zien kotsen.

• 30 Juni 2004 - 13:25

Dn Tjoek:

Aha, ik zie dat je nog wat braakliggend terrein gevonden hebt...! Altijd weer op zoek naar mogelijkheden hè! Felecité duikmeester! tschüß

• 01 Juli 2004 - 07:35

Edwin:

Ha die Ronnie boy,

Gefeliciteerd met het behalen van je divemaster brevet, Chapeau! Ik ben wel jaloers op de tijd die doorbrengt in die mooie oorden en nu helemaal omdat je de mogelijkheid hebt daar te gaan werken. Overigens kan ik de duikbril ervaring met je delen. Alleen de drank is verschillend. Bij mij werdt een goedkope champagne erin gegoten en dat bruist alleen maar. Het blijft erg lastig drinken als je geen adem kunt halen en er wordt natuurlijk gewoon door geschonken tot dat je het eruit gooit. Het is hier door ploeteren en stilte voor de (fusie) storm. Overigens ben ik nu bezig met het uitrollen van Première Pocket op de PDA (Dell Axim X30) voor de hele salesforce, als het je nog kan interesseren. Ik zou zeggen geniet ervan en laat eens een paar foto's van die vrouwen van je zien.

Groeten,
    De Presus
    PHARMA PHARMA

• 06 Juli 2004 - 12:48

Karvan Cevitam:

Van harte met je divemaster ik hoop dat je het nog goed naar je zin hebt .We zijn net uit Turk ,en we hebben het goed naar onze zin gehad,de temperatuur was goed 45gr maar het bier was koud ,we hebben veel gezien .Je komt maar een keer met je divemaster langs zwemmen groetjes en we blijven je volgen .